Supervisie VGCt

https://www.vgct.nl/vgct.nl/public/opleiding-en-registratie/cgt-i.o.-naar-cgt-traject

Geef jezelf dit cadeau!

Omdat jij de client centraal zet in je behandelingen, is het soms nodig om jezelf als therapeut centraal te stellen. In de supervisie werken we samen aan je therapeutische competenties. De elementen die ik in de behandeling centraal stel, zijn dit ook in de supervisie: systemisch werken, holistisch kijken en respectvol samenwerken.

Ik beschik over een brede vakdeskundigheid met specialistische expertise voor de doelgroep (L)VB en bijkomende gedrags en/of psychische problemen en mediatietherapie (residentiele behandelcentra).

Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn bijv. het maken van een casusconceptualisatie en aansluitend behandelplan, het motiveren van je cliënten, het werken met de functie- en betekenisanalyses. Ik maak zelf gebruik van meerdere cognitieve gedragstherapeutische stromingen en nodig je graag hierin uit!

We maken gebruik van verschillende technieken en bespreken samen wat past bij je doelen. Je kan denken aan rollenspelen, aangereikt krijgen van informatie en bekijken van videobeelden.  Ik vraag een goede voorbereiding van je  en dat krijg je ook van me.

Ook de mogelijkheid tot het begeleiden van N=1!

Training

Katrien verzorgt trainingen op het gebied van (licht) verstandelijke beperking i.c.m. gedrags- of psychische problematiek. Onderwerpen die bijv. aan bod kunnen komen zijn diagnostiek, behandeling, specifieke thema of stoornissen en teamsamenwerking.

Steeds op maat wordt een programma verzorgd.

Katrien werkt ook al 10 jaar samen met Rinogroep als docent.

Interesse? Bel 06 – 274 029 08 of mail naar katrien@voorgedragsverandering.nl voor een vrijblijvende kennismaking.

Recente opdrachtgevers

  • 2022: Profilazorg en Mentaal Beter
  • 2021: Lievegoed
  • 2020: Zuidwester, GGZ Delfland, gemeente Heerhugowaard
  • 2019: Go, Praktijk Vergne, Youz-FACT, Veilig Thuis Noord-holland Noord
  • 2018: Youz-FACT, Praktijk Vergne, de Zijlen
  • 2017: Ipse de Bruggen, gemeente Alkmaar, De Zijlen
  • 2015: gemeente Heerhugowaard, Ipse de Bruggen, AKJ

Voor een overzicht van mijn Curriculum Vitae , zie linkedin.