Kosten supervisie

  • 1 sessie supervisie of leertherapie van 45 min kost 97 euro, incl voorbereidingstijd.
  • Ook groepssupervisie behoort tot de mogelijkheden: 2 personen a 75 euro pp per uur en bij 3 personen is dit 60 euro pp per uur.
  • Supervisie (en leertherapie) worden nooit vergoed door de zorgverzekeraar.

Setting en overeenkomst:

Supervisie en leertherapie kan in de praktijk plaats vinden (Westeinde 135, centrum Den Haag) of via beeldbellen. Dit bespreken we bij de start. Ook afspraken betreffende bijv. de doelen, werkwijze en frequentie leggen we vast in de overeenkomst.

Betaling geschiedt per maand, tenzij hier andere afspraken over worden gemaakt.

Kosten behandeling

Jeugdhulp wordt niet meer vergoed via de gemeente.

Jeugdhulp (basis-geestelijke gezondheidszorg) is enkel mogelijk als zelfbetaler. Na de intake volgt een telefonisch advies inclusief behandelaanbod en offerte.

Intake + Telefonisch adviesgesprek: 150 euro
Losse gesprekken: 90 euro

Bij verhindering dient u een afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen. Bij niet tijdig annuleren, ook bij ziekte, of het niet verschijnen zonder bericht wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht (€ 50,00 no show tarief).

Aanmelding en Wachttijd jeugdhulp
U kan gebruik maken van het antwoordformulier, u wordt dan zsm teruggebeld.
De wachttijd is ca 3 weken. Een intake kan sneller worden ingepland.

Kosten management

Voor iedere vraag wordt een offerte op maat gemaakt. De offerte bestaat minimaal uit de opdrachtsomschrijving, doelstellingen, periode, evaluatiemomenten en kosten.

Klachten

Wanneer u ontevreden bent, is het prettig als u als eerste naar mij toekomst. Ik hoop altijd dat we er samen uitkomen dat het niet tot een klacht hoeft te leiden.

Naar klachtenbeleid